top of page
Women Holding Hands_edited_edited.jpg

ROMANIAN CHURCH

Fiecare crestin are nevoie de o biserica.

"Toti impreuna este modul in care sunt descrisi crestinii din primul veac atunci cand este vorba despre adunarea bisericii" - astfel crestini fiind, aceasta este si deviza noastra. 

Isus este centrul inchinarii, trairii si predicari noastre.

Te invitam sa fii impreuna cu noi!

Suntem o biserica evanghelica deschisa spre orcine doreste sa-l cunoasca pe Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant.

  • Facebook

Mottram Hall, Mottram Street, Barnsley, S71 1BH

Informatii

Cand: in fiecare duminica dimineata de la ora 11:00. In ultima zi din luna, este program United la ora 16:00 impreuna cu fratii englezi.

 

Unde: Mottram Hall, Mottram Street, lângă Eldon Street North, Barnsley, S71 1BH - se află la 3 minute de mers pe jos de stația de autobuz Barnsley. Există parcare gratuită pe stradă după ora 18:00 și toată ziua duminică. Alternativ, există Parcarea Court House (3 minute de mers pe jos), care este gratuită sâmbăta, duminica și în fiecare seară. Vezi harta de mai jos.

Leader

Cunoașteți inima și sufletul comunității noastre prin întâlnirea cu liderii noștri bisericești. Acești indivizi dedicați sunt pasionați să ghideze, să inspire și să hrănească congregația noastră în călătoria lor spirituală. Cu o mulțime de înțelepciune, experiență și compasiune, liderii noștri servesc ca mentori și modele de urmat, oferind îndrumare și sprijin celor care au nevoie.

bottom of page